Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät – pohjalaisen yrittäjän asialla

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät on pohjalaisen yrittäjän ja pienten ja keskisuurten yritysten asiantuntevin edunvalvoja sekä palvelujen järjestäjä, joka luo menestymisen mahdollisuuksia ja yrittäjämyönteistä ilmapiiriä. Etelä-Pohjanmaan Yrittäjiin kuuluu 6000 jäsentä 30 paikallisyhdistyksen kautta. Suomen Yrittäjät on valtakunnallisesti elinkeinoelämän suurin, yli 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät toimii jäsenyrittäjiensä edunvalvojana ja toiminta-alueensa vaikuttajana sekä tehokkaana palveluorganisaationa. Tarjoamme jäsenillemme menestymisen mahdollisuuksia ja korkealaatuisia palveluita, koulutuksia ja tapahtumia.

Voit tutustua toimintaamme internet-sivuillamme osoitteessa www.etelapohjanmaanyrittajat.fi

Lähetä kommentti

• (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>